Informació turística

Compromesos en potenciar un desenvolupament turístic sostenible respectant el medi natural que permeti l’evolució del territori i de les persones que hi vivim: Senderisme, Cicloturisme, Gorgues i el riu Brugent, Guiatges històrics i llegendaris.

Informació turística

La cultura popular, patrimoni material i immaterial de les Planes, reuneix la memòria amb el seu paisatge i la seva gent, acollint al llarg de l’any celebracions diverses, algunes de tradició centenària, i d’altres de recents. Gegants, Capgrossos, Sardanes, Festes majors. Lloguer de bicicletes, vols en parapent, visites a horts ecològics en funcionament, marxa nòrdica, cavalls…

L’oferta d’allotjament és variada: hotel, apartaments, cases rurals, masies, masos, càmpings. Variada també la seva oferta gastronòmica: restaurants, bars i cafès per a tots els gustos, i la cultural, amb un festival de música d’estiu consolidat com és el Planestiueja’t.

Cruïlla de tres comarques, fent base en el municipi, a l’abast Osona, La Selva i La Garrotxa, que destaca pel seu paisatge boscós, una gran diversitat de flora i fauna, i la seva riquesa cultural: història, rutes naturals, gastronomia, activitats esportives, museus, festes i tradicions.

Més informació: